Το Chef’s Club Ηπείρου, με την υποστήριξη μαθητών των τμημάτων μαγειρικής τέχνης και ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και των ανθρώπων της αίθουσας δεξιώσεων "Καρβούνης", παρουσίασαν ιδιαίτερα πιάτα, παρασκευασμένα με τοπικά προϊόντα, δίνοντας την ευκαιρία να δοκιμάσουν ξεχωριστές γεύσεις στους εθελοντές του Γύρου Λίμνης, στους χορηγούς, σε εκπροσώπους των ΜΜΕ, αλλά και σε πολλούς αθλητές που βρέθηκαν την ώρα εκείνη στην πλατεία Μαβίλη για να παραλάβουν τους αριθμούς συμμετοχής και τα αναμνηστικά τους.
Η βραδιά ήταν μια χορηγία του Chef’s Club Ηπείρου και του catering «Καρβούνης», με χορηγούς τροφοδοσίας τα super markets SEP Παπαδόπουλος, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΒΙΚΟΣ», τη γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ», τα κοτόπουλα Νιτσιάκος, τα κρασιά ΖΟΙΝΟΣ και τις βοηθητικές ύλες τροφίμων Provil.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ